4G brzine na testu. Tko ima bolju mrežu?

Fotografija članka: 4G brzine na testu. Tko ima bolju mrežu?

Testirao je brzinu preuzimanja podataka u Mbit/s uz pomoć smartphonea uređaja  Samsung Galaxy S 4G i 4G myTouch iz T-Mobile mreže, Apple iPhone 4 (samo za zabavu) i HTC Inspire iz AT & T mreže. Za Sprint izabran je HTC EVO.  Što mislite tko je pobijedio? Odgovor  se nalazi u donjem video prilogu. Pogledajte ga.

 

Visit msnbc.com for , , and

Kao što ste i sami vidjeli,  krajnji rezultat ispitivanja pokazao je da T-Mobile’s Galaxy S 4G sjajio. Ali, prilično je blizu između HTC EVO iz Sprinta i HTC Inspire iz AT & T.  

  

Iz ovog testa se može zaključiti i naučiti još nešto. 4G termin koji se koristi je samo marketinški pojam i ne temelji se na standardima potrebnih brzina utvrđenih za 4G mreže. Ne nasjedajte i ne kupujte uređaj samo zato što nosi oznaku 4G. Naravno, oznaka ovdje nije bez veze. Istina, uređaj ima mogućnost podržati 4G mrežu, ali ona još uvijek u pravom smislu ne postoji. Standardi brzine prijenosa podataka nisu još postignuti. 

 

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.