4. Geek dan Visokog učilišta Algebra za dva dana, u subotu – geekovi, jeste li spremni?

Fotografija članka: 4. Geek dan Visokog učilišta Algebra za dva dana, u subotu – geekovi, jeste li spremni?

Visoko učilište Algebra – Visoka škola za primijenjeno računarstvo pozivaju vas na četvrti po redu “Geek Dan”, besplatnu manifestaciju o mogućnostima modernih informatičkih i multimedijskih tehnologija.

Oglas

Geek Dan namijenjen je prvenstveno budućim studentima i studenticama računarstva jer za cilj ima pružiti im uvid u raspon tema i tehnologija s kojima će se susresti ukoliko se odluče na studij na Visokoj školi za primijenjeno računarstvo.

Osim upoznavanja za studijskim programom, sudionice i sudionici otvorenog dana Visoke škole za primijenjeno računarstvo moći će poslušati niz atraktivnih predavanja o mogućnostima modernih IT tehnologija, a glavno događanje je ‘Sukob Titana – Windows Phone vs. Android vs. iOS’ – sučeljavanje zanimljivih sugovornika na temu najboljeg operativnog sustava za mobilne uređaje.

Sučeljavanje će moderirati dugogodišnji IT novinar Hrvoje Šarić, a za sve koji neće moći prisustvovati događanju organiziran je i prijenos uživo na .

O pisali smo detaljno prije nekoliko dana, što možete i sami pročitati, a detalje oko održavanja (vrijeme, lokacija, Google mapa,…) nalazi se naravno u našem .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.