360 N4: u pripremi metalna varijanta sa jako velikom baterijom

Fotografija članka: 360 N4: u pripremi metalna varijanta sa jako velikom baterijom

360 N4 se pokazao kao vrlo moćan phablet srednje klase kojega pokreće MediaTek Helio X20 procesor i 4 GB radne memorije, no čini se kako kompanija već sada radi na njegovoj nadograđenoj verziji.

Oglas

Za početak ćemo spomenuti kako će novi uređaj doći sa identičnim dizajnom kao nedavno predstavljeni 360 N4 model. No, kompanija je odlučila na novom modelu plastično kućište zamijeniti metalnim. Ovaj se nadolazeći pametni telefon pojavio na certificiranju kod kineske agencije TENAA u popularnoj zlatnoj boji.

Što se specifikacija tiče, one će biti identične aktualnom 360 N4 modelu, no sa jednom razlikom, a to je veličina baterije koja će na novom modelu iznositi čak 4.920 mAh. Unatoč velikoj bateriji ovaj će phablet imati prihvatljivu debljinu profila koja iznosi 8.48 milimetara, dok mu težina iznosi 175.7 grama.

Ostatak hardverskih specifikacija uključuje MediaTek Helio X20 procesor sa radnim taktom od 2 GHz, 4 GB RAM-a, 32 GB interne memorije te FHD ekran dijagonale 5.5 inča. Na stražnjoj strani uređaja naći će se 13 MP kamera sa Sony IMX258 senzorom, dok prednja selfie kamera raspolaže 5 MP senzorom. S obzirom da se aktualni 360 N4 model prodaje u Kini po cijeni od 138 USD, očekuje se da će njegova nadograđena inačica imati cijenu negdje od 150 do 170 USD.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.