360 i Smartisan pregovaraju oko mogućeg udruživanja

Fotografija članka: 360 i Smartisan pregovaraju oko mogućeg udruživanja

Neki su kineski mediji najavili kako bi se dva domaća proizvođača pametnih telefona mogla udružiti. Radi se o proizvođačima 360 i Smartisan.

Oglas

Zhou Hongyi predsjednik kompanije 360 i Luo Yonghao osnivač i izvršni direktod tvrtke Smartisan/Hammer Technology potvrdili su kako su pregovori u tijeku. Ova je priča započela još prije kineske nove godine (Chinese Spring Festival), a kako sada stvari stoje već na samom početku se radi o vrlo ozbiljnim pregovorima.

Za sada su obje strane izrazile svoju namjeru kako su zainteresirane za udruživanje, no do konkretnijih koraka proći će još neko vrijeme. Oba čelnika kompanija tvrde kako im je poslovanje pozitivno, no kako bi ovo udruživanje moglo imati dugoročne pozitivne rezultate.

Možda će se neki konkretniji poslovni potezi povući nakon 15. svibnja, kada je najavljen novi i revolucionarni Smartisan T3 pametni telefon. Kako god bilo, možda im ovo udruživanje pomogne u nastupu na globalnom tržištu, pošto je u 2017. godini zabilježen pad prodaje smartfona u Kini za čak 30%.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.