3. WebCamp Zagreb – europski programeri i dizajneri zainteresirani za konferenciju

Fotografija članka: 3. WebCamp Zagreb – europski programeri i dizajneri zainteresirani za konferenciju

Specifičnost 3. WebCamp Zagreb konferencije je što je organiziraju brojne korisničke grupe, tako da možemo reći kako sama zajednica kreira događaj po svojoj mjeri.

Oglas

Sukladno velikom prošlogodišnjem odazivu, očekuje se da će konferenciju ove godine pratiti više od 800 posjetitelja, a službeni jezik konferencije ove godine biti će engleski, uz napomenu kako su predavanja na engleskom za sada samo preporuka organizatora, pa će vjerojatno mali dio njih ipak ostati na hrvatskom jeziku.

“Prema trenutnim prijavama predavanja ova odluka je pun pogodak. Uz većinu regionalnih predavača koji žele ove godine prezentirati na engleskome, povećan je i broj prijava izvan našega govornog područja. Uz prijave predavanja koje dobivamo iz Njemačke, Italije, Slovenije, Austrije, ali i daljih država kao što su Armenija i Švedska, očekujemo da će iz tih država doći i dio pubiike. U kontaktu smo sa mnogim programerskim i dizajnerskim zajednicama iz regije, uz vrlo pozitivne povratne informacije koje dobivamo o interesu za konferenciju, lako je moguće da će interes ponovno nadmašiti broj karata.” izjavio je Miro Svrtan ispred organizacijskoga tima.

Treća tehnološka konferencija WebCamp Zagreb namijenjena programerima i dizajnerima održat će se 4. listopada 2014. godine u Hypo centru.

Zahvaljujući sponzorima konferencije, ulaznice za konferenciju će i ove godine biti 0 kuna. Više informacija kao i poziv predavačima i sponzorima može se naći na .

Kako je bilo prošle godine na WebCamp Zagreb 2013 konfefenciji, pogledajte na .

3. WebCamp Zagreb - europski programeri i dizajneri zainteresirani za konferenciju

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.