3-u-1 akcijske rasprodaje na Geekbuyingu za početak 2017 – Bluboo, Doogee, Ulefone

Fotografija članka: 3-u-1 akcijske rasprodaje na Geekbuyingu za početak 2017 – Bluboo, Doogee, Ulefone

Svakodnevno lutajući po internetskim bespućima pronašli smo čak tri zanimljive akcijske prodaje za početak ove godine. Nalaze se na Geekbuying webshopu, a sa sve tri ćemo vas upoznati danas.

Oglas

Radi se o tri vrlo zanimljiva proizvođača pametnih telefona koji su za početak ove 2017. godine pripremili svoje pametne telefone po sniženim cijenama. Znate ih, to su – Doogee, Ulefone i Bluboo.

Prvo ćemo nešto . Ova vam je kompanija sigurno dobro poznata, tako da ćemo samo spomenuti kako se na akcijskoj prodaji nalaze modeli kao što su Ulefone Armor, U008 Pro, Tiger, Metal (s poklonima), Power (s poklonima) i U007.

Svakako preporučujemo pogledajte ponudu na posebnoj akcijskoj stranici.

Druga koju smo pronašli, a koja nam se čini zanimljiva je , kompanija koja je vrlo popularna i u našim krajevima. Imaju pregršt zanimljivih pametnih telefona kao što su Doogee T5, T5 Lite i T5S, zatim Doogee Y6, Y6 C, Y6 Max, Y7, Y7 Pro, X9 mini, DG700 i mnogi drugi.

Sve ih možete pronaći na posebnoj akcijskoj stranici.

I treća akcija koja je zanimljiva je . Kompanija koja je možda malo manje poznata u našim krajevima, ali ima vrlo zanimljive, kvalitetne i cjenovno povoljne pametne telefone. Vjerojatno znate njihove modele kao što su Bluboo Maya, Maya Max, Dual, Edge, Picasso i Mini. Na ovoj stranici vas očekuje i malo iznenađenje – smartfoni po sniženim cijenama i nekih drugih popularnih proizvođača.

Slobodno pogledajte akcijsku ponudu na stranici.

Koliko vidimo, u sve tri akcije postoje i brojni pokloni i kuponski kodovi, trajanje akcija je različito tako da preporučujemo da sami pregledate što se, po kojim cijenama i do kada nudi.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.