3. Doručak@Microsoft – Interoperabilnost: ostvarenje elektroničke razmjene podataka

Fotografija članka: 3. Doručak@Microsoft – Interoperabilnost: ostvarenje elektroničke razmjene podataka

Doručak@Microsoft

Domaćin ovog druženja bit će Ratko Mutavdžić, glavni tehnološki savjetnik iz Microsofta Hrvatska, a govorit će o interoperabilnosti i kao jednom od ključnih elemenata razvoja IT rješenja. činjenica je kako izrazita heterogenost postojećih rješenja stavlja velik značaj na pitanje interoperabilnosti, te donosi sve veće zahtjeve prema integraciji sustava i podataka.

Kako saznajemo, novinarima će ovog puta biti predstavljena i područja izgradnje interoperabilnih sustava te primjeri kako su Microsoft i njihovi partneri implementirali neka od rješenja i koja se iskustva iz njih mogu izvući. Isto tako, ovo je prilika i za raspravu što slijedi i što će u informatizaciji državne uprave biti interesantno u slijedećih godina, a vezano uz interoperabilne tehnologije.

Treći Doručak@Microsoft održat će se u petak, 28. studenog 2008. godine, u prostorijama Microsofta Hrvatska u Zagrebu (Turinina 3, 2. kat, dvorana Vista), s početkom u 10 sati.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.