3. Dani Croduina u Osijeku – svi ste pozvani!

Fotografija članka: 3. Dani Croduina u Osijeku – svi ste pozvani!

Ne moramo posebno naglašavati koliko su za budućnost Hrvatske, ali i mnogih pojedinaca, važne STEM vještine. Tim se povodom u Osijeku održavaju zanimljiv event – 3. Dani Croduina.

Oglas

Dani Croduina događaj su koji se održava povodom svjetskog Arduino dana te okuplja stručnjake iz područja raznih modernih i popularnih tehnologija poznatijih pod nazivom STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics). Nazvani su po Croduinu, prvoj hrvatskoj Arduino kompatibilnoj pločici.

Teme predavanja su zanimljive i danas vrlo popularne svima onima koji se bave elektronikom, 3D printanjem, programiranjem hardwarea i slično, bilo profesionalno ili hobistički. Događaj svake godine organizira firma e-radionica.com, koja i stoji iza pločice Croduina te mnogih drugih koje proizvodi u Hrvatskoj.

Predavanja će biti održana 1.4.2017. s početkom u 10:30 na lokaciji Dom Tehnike (Zajednica tehničke kulture Osječko-baranjske županije) u Osijeku. Predavanja su realizirana u organizaciji e-radionica.com te zahvaljujući udruzi #labOS te ZTK-OBZ koja je osigurala prostor.

Sva predavanja su besplatna te prijave nisu potrebne, a broj mjesta je ograničen. Lokacijske detalje, raspored i teme predavanja možete pronaći u našem .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.