3. Combis Government Day – event namijenjen javnom sektoru i državnoj upravi – prijavite se!

Fotografija članka: 3. Combis Government Day – event namijenjen javnom sektoru i državnoj upravi – prijavite se!

Combis Government Day je događanje koje tvrtka Combis organizira u suradnji s IBM-om Hrvatska. Kao što smo u naslovu spomenuli, u prvom je redu konferencija namijenjena javnom sektoru i državnoj upravi.

Oglas

Svi smo konstantno u potrazi za novim tehnologijama koje su ili funkcionalno jače ili cjenovno prihvatljivije od postojećih, kako bismo kroz njih omogućili svojim korisnicima postizanje poslovnih ciljeva. Isto tako, neprestano usavršavamo i ponudu svojih rješenja i usluga, a želja nam je predstaviti ih u poslovnom kontekstu.

Zašto Combis Government Day?
Sukladno specifičnostima koje nosi sektor javne uprave, u Combisu su se odlučili na organizaciju poludnevnog događanja koje za cilj ima predstaviti upravo ona rješenja koja mogu unaprijediti poslovanje javne uprave te koja svojim funkcionalnostima i karakteristikama odgovaraju potrebama ovog važnog segmenta.

Na konferenciji će biti riječi o temamam koje su već prepoznate kao prioritetne u 2013. godini od strane hrvatske IT zajednice, a visoko primjenjive upravo u javnom sektoru i državnoj upravi, kao što su primjerice automatizacija procesa, zaštita i sigurnost sustava i podataka, prednosti Cloud tehnologije, suvremene web tehnologije te druge zanimljivosti i novosti iz svijeta moderne tehnologije.

3. Combis Government Day najava 02

Ako ste zainteresirani za ovu temu, a radite u državnoj ili javnoj upravi, zamolite svoje nadređene da vas pošalju na ovu konferenciju. Sudjelujte u kreiranju poslovno-tehnoloških trendova te otkrijte optimalne načine za ostvarenje vlastitih poslovnih prioriteta.

Prijaviti se možete do 6. svibnja. Gdje i kako, sve potrebne detalje potražite u našem Event Planneru (mjesto, vrijeme, lokacija, Google mapa, link za prijavu,…)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.