3.000 pretplatnika na Youtube kanalu portala Racunalo.com

Fotografija članka: 3.000 pretplatnika na Youtube kanalu portala Racunalo.com

Uoči Božića, na Badnjak, i mi smo dobili jedan lijepi poklon od vas – upravo smo prešli brojku od 3.000 pretplatnika na našem Youtube kanalu. Hvala vam svima! :)

Oglas

Čak i brže nego portal raste naš Youtube kanal. U nepune dvije godine rast je nezaustavljiv, što nam samo govori kako smo pogodili “žicu” i kako vam se sviđa ono što radimo. Vrlo smo ponosni na to, te smo na današnji dan (Badnjak) zabilježili slijedeće brojke:
– 3.000 pretplatnika na našem Youtube kanalu
– 552 snimljena video priloga
– više od 1,64 milijuna pregledanih video priloga

Prije nepuna dva mjeseca smo prešli brojku od 500 videa i 2 i pol tisuće pretplatnika, a naši video prilozi su pregledani više od 1,37 milijuna puta. Sami izračunajte koliko brzo rastemo. Ako tome dodamo i rekordnu posjetu na našem Racunalo.com portalu (10.181 posjetitelj – na Badnjak, 24.12.2014.) gdje trenutno najviše šaljete doslovno u tisućama komada (samo naprijed!), ponosni smo kako i ovih blagdana imamo nešto za vas što vam se sviđa.

Ono što ćemo samo kratko najaviti za iduću godinu su novi i drugačiji video prilozi koji će biti puno detaljniji i zanimljiviji. Pretplata na naš Youtube kanal je besplatna – – i imat ćete direktan pristup do svih naših video priloga u kojima smo obradili stotine smartfona, tableta, phableta, prijenosnih računala, slušalica, tipkovnica, miševa, zvučnika, video igara,… Naše vam video recenzije mogu puno pomoći u kupovini vašeg novog uređaja.

Podržite nas svojom pretplatom, a mi ćemo se potruditi i u 2015. godini biti još puno bolji i zanimljiviji!

I naravno…
Sretan Božić svima,
koliko vas ima…

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.