2018 New Arrivals Sale – promotivna prodaja novopridošlih proizvoda na Geekbuyingu

Fotografija članka: 2018 New Arrivals Sale – promotivna prodaja novopridošlih proizvoda na Geekbuyingu

Rijetko vidimo jednu ovakvu akcijsku prodaju gdje ćete pronaći puno novih proizvoda koji su se tek pojavili po akcijskim cijenama. No, to smo pronašli na ovoj 2018 New Arrivals Sale promo stranici na Geekbuyingu.

Oglas

Priča koja stoji iza ove promotivne stranice je vrlo jednostavna – novi proizvodi koji su došli na skladište ovog webshopa odmah su bacili “na akciju” što nam se čini vrlo simpatično, a s druge strane smo pronašli neke vrlo zanimljive proizvode koji su ponuđeni po cijenama koje su i nas zaintrigirale. Ne bi bilo loše posjetiti i pregledati ponudu, ima za svakoga ponešto.

Već nam se prva rubrika čini prilično zanimljiva. Zove se “Buy 1 Get 1 Free” što znači da za jedan kupljeni proizvod možete dobiti drugi besplatno. Ukratko, sklopili su neke zanimljive pakete i ponudili ih po promotivno sniženim cijenama i u ograničenim količinama, no ima svega još dovoljno tako da stignete sve detaljno pregledati. Ima tu svega – dronova, robota čistača, pametnih narukvica, akcijskih kamera i još puno toga.

Sve se to nalazi na istoj .

I kategorija koja slijedi nam je itekako zanimljiva, kako i ne bi kada se zove “Top 10 Best Sellings” iliti deset najprodavanijih proizvoda na webshopu. Tu ćete pronaći H96 PRO Plus Android TV Box, Xiaomi Redmi 5 Plus pametni telefon, Xiaomi Mijia 4K akcijska kamera, Samsung EVO Plus 64 GB memorijska kartica, Jumper EZbook 3 Pro prijenosno računalo i još neki zgodni proizvodi.

Slijedeća kategorija se odnosi na proizvode u europskim skladištima u Španjolskoj, Njemačkoj i Italiji. Koliko vidimo, ponuda je bogata i raznolika, od smartfona i tableta, preko laptopa i TV Box uređaja pa sve do robota čistača, pametnih satova i drugih proizvoda.

Posljednje tri kategorije su vrlo sličnih naziva, a razlikuju se po – cijenama. Prva donosi proizvode ispod 9,99$, slijedeća donosi proizvode od 10-99,99$, te posljednja logično iznad 100$. I u ove tri kategorije imate različitih proizvoda, nama se nekako svidio JJRC H48 Mini leteći dron s daljinskim za samo 9,99$, sjajna cijena.

Sve ovo ćete pronaći istoj . Svakako je posjetite, bar vas to ništa ne košta :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.