2017 Spring Festival Grand Sale – višestruka akcijska prodaja na GeekBuyingu

Fotografija članka: 2017 Spring Festival Grand Sale – višestruka akcijska prodaja na GeekBuyingu

Na popularnom webshopu danas je osvanula posebna akcijska stranica na kojoj se nalazi više različitih akcijskih prodaja, a oni najs(p)retniji bi mogli neke smartfone osvojiti i besplatno.

Oglas

na Geekbuying webshopu traje od danas, 23. siječnja, pa sve do 8 veljače, odnosno za vrijeme proslave kineske nove godine. Općenito je to u Kini vrijeme velikih rasprodaja, tako da je možda sada i pravo vrijeme za kupovinu jer ćete mnoge uređaje pronaći po osjetno sniženim cijenama.

Ono što ćete pronaći odmah na vrhu akcijske stranice je nagradni natječaj u kojem možete osvojiti čak 10 vrijednih gadgeta. Sama pravila kako se prijaviti su vrlo jednostavna, tako da ih nećemo posebno opisivati. Posjetite ih na , sve će vam biti jasno.

Slijedeća zanimljiva stvar koju vidimo je nešto što su nazvali EU Warehouse Exclusive Deals, gdje ćete pronaći i posebne kupone za popust za proizvode na europskom skladištu. Ne moramo posebno napominjati kako je ponuda bogata, izbor je naravno na vama.

Dolazimo do tri bannera o kojima smo već pisali detaljno , a radi se o akcijskoj prodaji smartfona tri popularna kineska brenda, a to su Ulefone, Doogee i Bluboo. Sva tri proizvođača imaju pregršt smartfona koje su u ovom akcijskom periodu ponudili po sniženim cijenama.

je akcijska prodaja koja govori sama za sebe – u samo dva dana mnogi zanimljivi pametni telefoni bit će ponuđeni po posebno sniženim cijenama. Period je kratak, količine ograničene, modeli zanimljivi, sve vam je jasno :)

I za kraj ćemo samo spomenuti kako se već sada po sniženim cijenama mogu pronaći neki izuzetno zanimljivi smartfoni kao što su Xiaomi Mi 5s, Vernee Apollo Lite, Xiaomi Redmi 4, Bluboo Picasso, LeEco Le 2, Leagoo T1 i mnogi drugi.

Kao što i sami vidite, mi smo ovim člankom dotaknuli samo djelić onoga što se nalazi na , vrlo bogatoj akcijskoj prodaji na Geekbuyingu koju svakako vrijedi posjetiti. Preporučujemo.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.