2007 Windays: T-Com najavio Triple Play pilot projekt

Racunalo.com foto

Nakon usluga MAXadsl i MAXtv, od 2. svibnja T-Com kreće s uslugom MAXphone, što je u prijevodu VoIP telefonija putem ADSL-a. Iako je još uvijek riječ o pilot projektu i ograničen je broj korisnika, u T-Comu uslugu želi testirati prije komercijalne ponude. Test korisnici dobit će na uporabu Home Gateway, integrirani uređaj za ADSL pristup, bežični pristup Internetu i broadband telefoniju, pri čemu će se za telefoniranje moći koristiti stari telefonski uređaj ili SoftPhone – Windows aplikacija za telefoniranje s osobnog računala.Korisnicima će na raspolaganju biti paketi Dual i Triple Play. Prvi paket uključuje prijenos glasa i podataka putem ADSL-a, dok drugi paket uključuje i IPTV.
Nakon testne faze, Triple Play komercijalni paketi na tržištu će se pojaviti najvjerojatnije u jesen ove godine. U T-Comu naglašavaju kako će se uključenjem Triple Play usluge korisnicima osjetno smanjiti telefonski računi, odnosno troškovi.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.