2007 Windays: predstavljeno partnerstvo Microsofta i T-HT-a

Racunalo.com foto

Dvije su kompanije predstavili zajedničko rješenje Hosted Messaging and Collaboration kojim T-HT malim i srednjim tvrtkama nudi usluge e-pošte, pristupa podacima putem mobilnih uređaja te timska web-mjesta temeljena na Microsoft SharePoint tehnologiji.
Usluga je namijenjena tvrtkama od 5 do 250 korisnika, a odlično će poslužiti kao osnova za izgradnju novih kategorija usluga. U nastavku suradnje dvije tvrtke planiraju i razviti jedinstvenu Unified Communications uslugu koja će uključivati VoIP, Fax, SMS, Email i Instant Messaging za krajnje korisnike. Usluge Office Mail i Office Intranet od danas su komercijalno dostupne u Hrvatskoj.
Kao primjer partnerske suradnje spomenuli su Koprivnicu kao jedinstvenu telekomunikacijsku cjelinu povezanu u nešto što su nazvali “e-Grad”, u kojem građani Koprivnice na određenim lokacijama mogu besplatno koristiti brzi Internet. Isto tako, zaposlenici u gradskim tijelima koriste niz usluga, od zajedničkog adresara, sinkronizacije zadataka, izradu i povezivanje zasebnih web portal i eBoard sustava.


Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.