2007 Microsoft Windays: uoči konferencije

Racunalo.com foto

Ova trojka prva je u Hrvatskoj pokrenula radijske informatičke emisije. Svaka od njih danas broji daleko više od 200 emitiranja, a u svakoj smo se potrudili zabaviti informirati slušatelje s najzanimljivijim i najaktualnijim informacijama iz ICT svijeta. Sjajno, zar ne?
No, vratimo se Windays konferenciji. Kao što smo već pisali, ove se godine održava i u znaku proslave 10. godina rada Microsofta u Hrvatskoj. Tema ovogodišnje konferencije je inovativnost i konkurentnost kao nositelji gospodarskog rasta. Očekuje nas bogat radni tjedan, prepun zanimljivih informatičkih sadržaja.



Prije samog otvaranja očekuje nas press konferencija pod nazivom ”Predstavljanje preporuka z apovećanje informacijsko komunikacijske i tehnološke konkurentnosti Hrvatske”, u organizaciji Nacionalnog vijeća za konkurentnost. Isto tako, imat ćemo i uvodnu konferenciju povodom otvaranja MS Windaysa, a u 15:00 sati održat će se i službena ceremonija otvaranja Windays 2007 konferencije.
Od današnjih zanimljivih sadržaja izdvojit ćemo panel raspravu ”ICT – pokretač hrvatske konkurentnosti”, u kojoj će vodeći stručnjaci IT tvrtki govorit će o potencijalima IT tehnologija u stvaranju konkurentnskih prednosti poslovanja. I tko ne bi onda bio konkurentan… :)
Naravno, kao i svake godine, na kraju svakog dana konferencije sudionike očekuju i odlične večernje zabave.
Toliko za sada. Informacije s Windaysa objavljivat ćemo tijekom cijelog dana. Stay tuned…


Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.