2006 Windays: predstavljen prvi Microsoft Project referalni centar

Racunalo.com foto

Sporazum je potpisan na tri godine prema kojem će se u navedenom razdoblju pomagati stručnim kadrovima, raditi na prijenosu znanja i iskustava te pružati usluge savjetovanja na području implementacije Enterprise Project Management (EPM) sustava.
Tvrtka Eurocomputer Systems (ECS) u projektu sudjeluje pružanjem kvalitetnih i stručnih znanja te svojim iskustvom koja će prenijeti na djelatnice Instituta, te buduće polaznice Centra.Microsoft Project obitelj proizvoda služi za napredno planiranje i upravljanje kompleksnih projekata kakvi su u graditeljstvu vrlo česti. Rješenje omogućuje vizualizaciju i detaljan uvid u sve dijelove projekata te pruža brojne alate koji olakšavaju njihovo upravljanje i provedbu. Enterprise Project Management sustav idealan je za organizacije koje imaju potrebu za vrhunskom koordinacijom i standardizacijom projekata i voditelja projekata, središnji sustav za upravljanje resursima ili visoku razinu u izvješćivanju tijekom projekta.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.