2006 Windays: konferencija za novinare uoči svečanog otvorenja

Racunalo.com foto

Direktor Microsofta Hrvatska Davor Majetić izjavio je kako je poslovnu orijentaciju konferencije te je dodao kako moderno poslovanje neodvojivo od inovacija i tehnologija. Također je najavio kako će Microsoft sa svojim partnerima za vrijeme Windaysa predstaviti alate koji su mnogima otvorili priliku za stvaranje novih proizvoda.
O širenju, sve većoj kvaliteti, boljim i zanimljivijim sadržajima te brojnim novitetima ovogodišnje konferencije govorila je Zrinka Makovac, direktorica konferencije, dok je Alojzije Jukić, direktor hrvatskog ogranka HP-a još jednom dokazao kako ‘invent’ u nazivu njihovog logotipa nije slučajnost nego pokazuje pravo usmjerenje i razvoj novih proizvoda.O komunikacijsko-informacijskoj vezi i njenom ispreplitanju govorila je -Helen Magenschab, predsjednica Uprave VIPnet-a, koja je također najavila neke usluge koje su nastale u suradnji s Microsoftom, kao što su Microsoft Hosted Exchange, odnosno Business e-mail usluga.
Očekujemo svečano otvorenje konferencije, koje će se dogoditi u 15:00 sati.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.