2. DRONEfest – i ove godine bespilotne letjelice imaju svoju konferenciju

Fotografija članka: 2. DRONEfest – i ove godine bespilotne letjelice imaju svoju konferenciju

Nakon odličnog odaziva na prošlogodišnju konferenciju, softverska tvrtka IN2 i digitalna event agencija Eventa01 organiziraju novu DRONEfest konferenciju.

Oglas

Želja im je ponovo okupiti sve profesionalce, pojedince, akademsku zajednicu i tvrtke koje aktivno sudjeluju u promicanju i izgradnji industrije bespilotnih letjelica te saznati što se sve dogodilo u zadnjih godinu dana.

Fokus ovogodišnje konferencije je istaknuti u kojim segmentima je postignut napredak, podijeliti najbolja iskustva operatora i korisnika bespilotnih letjelica te omogućiti povezivanje svih zainteresiranih s ciljem razmjene znanja i stvaranja novih poslovnih projekata. Predavanja će obuhvatiti više aktualnih tema, no tri vrijedi posebno izdvojiti. Tema pravilnika Europske unije bavit će se novim zakonskim okvirom i pravilima vezanima uz bespilotne letjelice koje trenutno razvijaju nadležne organizacije EU. Poseban prostor dobit će i tema o dronovima u raznim industrijama, s naglaskom na poljoprivredu u kojoj pomažu u donošenju pravovremenih odluka u cilju osiguranja većih prinosa uz bolju kontrolu troškova prihrane i zaštite. Tema snimanja iz zraka obradit će izazove i prilike profesionalnog snimanja dronovima, a bit će riječi i o sustavima za detekciju i zaštitu od neželjenog korištenja dronova.

Ono što svi posjetitelji sigurno željno očekuju je demonstracija raznih bespilotnih letjelica u posebno ograđenom prostoru. U sklopu konferencije održat će se i sajam proizvođača i pružatelja usluga na tržištu bespilotnih letjelica.

Redovna cijena kotizacije za ovaj dvodnevni događaj je 1000 kuna + PDV, no oni koji se brzo odluče mogu proći i povoljnije. U sklopu posebne ponude koja traje do 7. veljače mogu se kupiti dvije kotizacije po cijeni jedne, dok studente čeka posebna povoljna cijena – 250 kuna uz uključen PDV.

Cilj nam je otvoriti mogućnosti suradnje, umrežavanja i pružiti pogodnosti korištenja bespilotnih letjelica u poslovanju. Stvaranjem zajednice korisnika bespilotnih letjelica nastojimo obratiti pozornost na razne mogućnosti razvoja inovacija na lokalnoj i regionalnoj razini, kao mogućih novih izvoznih proizvoda i usluga.
– Tihomir Šašić, direktor konferencije

Medijski pokrovitelji DRONEfesta su: Aerosvijet, Agroklub.com, Agroportal.hr, CroPC.net, DFM Magazin, Fotografija.hr, ICTbusiness.info, Infotrend, ITbizcrunch.com, Netokracija.com, PoslovniPuls.com, Preporucamo.com, Rep.hr, Tangosix.rs, Vidi i naravno naš Racunalo.com portal, koji je i prošle godine bio medijski pokrovitelj .

Više informacija može se pronaći na službenoj web stranici konferencije .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.