2. Droidcon Zagreb – najveća Android konferencija ponovo u Hrvatskoj

Fotografija članka: 2. Droidcon Zagreb – najveća Android konferencija ponovo u Hrvatskoj

Iako je bilo priče kako se ova regionalna konferencija više neće održavati u Hrvatskoj, dogodilo se upravo suprotno. Droidcon će se po drugi put održati u Zagrebu, od 27-29. travnja u Hotelu Antunović.

Oglas

Nakon prošlogodišnjeg uspjeha prvog droidcona, organizatori najavljuju još veće i bolje ovogodišnje izdanje konferencije. Na prvom droidconu Zagreb 2015., održanom krajem travnja, predstavilo se preko trideset inozemnih i regionalnih govornika, stručnjaka vodećih svjetskih kompanija kao što su Facebook, Intel, Paypal, Spotify, troido i mnogih drugih, a konferencija je okupila više od 400 sudionika.

Nakon iznimnog uspjeha prve konferencije, droidcon Global odlučio da će droidcon Zagreb u budućnosti biti jedini droidcon u cijeloj regiji i kao takav predstavljati jednu od najvažnijih mobile konferencija u ovom dijelu Europe.

Ovogodišnje izdanje droidcona planira tako okupiti više od 600 posjetitelja te četrdesetak predavača koji dolaze iz globalno poznatih tvrtki poput Groupon, Shazam, Vodafone, Jetbrains, Paypal, Gradle, kao i niz regionalnih.  Konferencija će imati i izlagački prostor u kojem će tvrtke moći predstaviti svoj rad, inovativne proizvode, usluge i rješenja, ali i upoznati potencijalne nove klijente.  Dvodnevnoj konferenciji će prethoditi i tzv. pre-conf dan rezerviran za Hackathon.

Za one koji se još nisu  upoznali s konceptom droidcona, treba reći kako je droidcon ujedno mreža programera na globalnoj razini kao i sklop niza konferencija s  fokusom na inovacije, najbitnije novosti iz Android svijeta te kvalitetna predavanja iz različitih dijelova Android sustava – razvoj, primjena rješenja, proširena stvarnost, poslovna rješenja i igre.

Organizatori pozivaju sve Android developere,  UX/UI dizajnere, kao i ostale tech entuzijaste da sudjeluju na droidconu, a svoju kotizaciju po najnižoj cijeni možete kupiti do 15.3. putem sustava Entrio, zato – požurite!

Sve o konferenciji potražite na . Spomenimo i kako je jedan od medijskih pokrovitelja, kao i prošle godine, i naš Racunalo.com portal :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.