2. Combis hackathon try{code}catch je počeo!

Fotografija članka: 2. Combis hackathon try{code}catch je počeo!

Na 2. Combis hackathonu okupilo se više od 60 studenata koji odmjeravaju snage u cjelodnevnom programiranju.

Oglas

Počeo je drugi Combisov hackathon try{code}catch, a na ovogodišnje 24-satno natjecanje za studente se prijavilo ukupno 30 timova, od kojih je u natjecanje prošlo njih 18 koji su najbolje riješili selekcijski zadatak.

Combis hackathon održava se u prostorima Grand Centra u Hektorovićevoj 2, poslovnom kompleksu gdje i tvrtka Combis posluje od početka ožujka. Combis ov NeoStartup program je poslovni model koji omogućuje slobodu u razvoju novih ideja, uz poslovnu sigurnost, s obzirom da vlasnicima odabranih idejnih rješenja osigurava razvijanje projekta po principu startupa, ali uz zaleđe etabliranih stručnjaka COMBISa, njihovog znanja i iskustva.

Timovi koji se natječu u iduća 24 sata su: Desni klik, West side, PeHPe, Tigrovi, GAMAD, TeamTree,  NoPlayNoGain, Do you even code?, Coding Liams, Šlape, Krim tim, AgroCore, Žuti kišobran, {team:33}, Name not found, We see sharp, Pahuljice i rest of the best.

Nagradni fond iznosi 38.000 kuna, pri čemu najbolji tim osvaja prvu nagradu u iznosu od 5.000 kuna po članu tima. Druga nagrada iznosi 2.500 kuna po članu tima, a treća 2.000 kuna po članu tima.

Dugo smo razmišljali o mjestu održavanja drugog Combis hackathona, a na koncu smo se odlučili za Grand Centar, kako bismo mogli studentima pokazati naš radni prostor i približili ih iskustvu rada u Combisu. Naime, najbolje od najboljih, uz financijske nagrade, čeka prilika da uđu u naš NeoStartup program i svoje ideje nastave razvijati u Combisu.

Iako smo dobili brojne pohvale na prošlogodišnji hackathon koji je bio orijentiran na algoritamska rješenja, cilj nam je ove godine potaknuti razvoj aplikativnih rješenja. I ove godine očekujem super ideje, odličnu atmosferu i ugodno druženje.
– Mladen Maras, direktor hackathona try{code}catch i tehnički direktor Sektora razvoja i integracije aplikativnih rješenja u Combisu

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.