2. Combis Government Day: napredna i aktualna tehnološka rješenja za državnu upravu

Fotografija članka: 2. Combis Government Day: napredna i aktualna tehnološka rješenja za državnu upravu

Uključivale su rješenja iz područja komunikacija, upravljanja procesima, optimizacije troškova te naravno, virtualizacije i Cloud rješenja.

– Državna uprava i javni sektor se susreću s nizom izazova. Combis želi poručiti kako tehnologija danas može odgovoriti na zahtjev za efikasnošću, transparentnošću, fleksibilnošću i uštedama. Stoga smo danas u sklopu Government Daya predstavili upravo takva rješenja na nizu kvalitetnih primjera – rekao je Perica Šandić, zadužen za prodaju i odnose s državnom upravom i javnim sektorom.

Preko 50-ak okupljenih posebno je pozdravio Darko Parić, pomoćnik ministra uprave za e-Hrvatsku: – IT je osnovno sredstvo i način na koji država može biti transparentna. Vizija i misija države kao i moja osobna vizija je integrirati sustave koje već posjedujemo kako bismo dijelili informacije, podigli razinu komunikacije te time i sadašnju razinu transparentnosti i efikasnosti – rekao je Parić.

Na Government Dayu je održan niz predavanja s poslovnom tematikom. Prvo je  predstavljena implementacija jedinstvenog kontakt centra koji omogućuje unapređenje modela centralizirane komunikacije prema građanstvu koristeći sve suvremene komunikacijske kanale (voice, email, web, video, chat i društvene mreže). Također je bilo govora o xRM platformi za upravljanje korisnicima, što se u javnoj upravi može iskoristiti za znatno optimiziranje troškova. Primjerice alat se može koristiti u sustavu nadzora socijalnih kartica, kategorizaciji sportaša te upravljanju procesima u planiranju skrbi u domovima umirovljenika. Combis je predstavio i svoje rješenje za upravljanje ispisom i troškovima te rješenje za Identity management koje naprednim funkcionalnostima omogućava upravljanje računima, poput praćenja zaposlenika od trenutka zaposlenja.
 
Što se tiče poslovno-tehnoloških prezentacija, Combisovi stručnjaci su prikazali izgradnju i održavanje Private Cloud rješenja, jedinstveno namijenjenog potrebama državne uprave i javnih poduzeća.

2. Combis Government Day: napredna i aktualna tehnološka rješenja za državnu upravu

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.