1949deal webshop je dobio europsko skladište u Rusiji

Fotografija članka: 1949deal webshop je dobio europsko skladište u Rusiji

Popularni kineski webshop, 1949deal, je dobio europsko skladište. Nije u Europskoj uniji, ali nije niti daleko – u Rusiji, točnije u Moskvi.

Oglas

Kako smo saznali, novo skladište je već počelo raditi, a prve isporuke će krenuti za 15-ak dana, u prvoj polovici travnja. U webshopu su nam objasnili kako bi novo skladište u Rusiji trebalo osjetno ubrzati isporuku uređaja za europsko tržište. Ponudu iz ruskog skladišta možete pronaći na .

Za početak će broj uređaja biti ograničen samo na smartfone isto tako popularne kineske kompanije Doogee, kako smo također saznali, a oni će brže doći do svojih novih vlasnika. Koliko vidimo, u ponudi su modeli Doogee X3, Titan 2, Y200, zatim Doogee T6, Valencija 2, F5 i mnogi drugi.

Sve detalje o novom ruskom skladištu 1949deal webshopa možete pronaći na . Cijene su zanimljive, svakako pogledajte što imaju, bar vas to ništa ne košta… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.