1888 Hotel u australskom Sydneyu prvi je Instagram hotel na svijetu

Fotografija članka: 1888 Hotel u australskom Sydneyu prvi je Instagram hotel na svijetu

Upravo tako. Upravitelji hotela 1888 Hotel u Sydneyu (Australija) nazivaju svoj hotel “prvi Instagram hotel na svijetu”. Objasnit ćemo i zašto.

Oglas

Dovoljno je da pogledate priložene slike niže, sve će vam biti jasno. Naime, 1888 Hotel izgleda vrlo živopisno, uredili su prostorije u kombinaciji starog i novog, tako da to na slikama izgleda zaista odlično. pretpostavljamo da i brojka “1888” u nazivu hotela 1888 Hotel govori nešto o njegovim počecima, tako da je priča još dublja. To ćemo vam otkriti nešto kasnije.

Naravno, ima mnogih hotela koji izgledaju odlično i koji bi se mogli proglasiti “Instagram friendly” te svoje goste poticati da slike hotela slobodno stavljaju na Instagram društvenu mrežu, no čini se kako su se Australci prvi toga dosjetili. Odličan marketinški potez i besplatna reklama jer sada cijeli svijet piše o njima. Pa i mi.

Koliko su u tome uspješni govori i podatak kako 1888 Hotel ima više od 10.000 fanova na Instagramu, vrlo su aktivni, ali pripremaju brojne zanimljivosti za svoje goste i fanove.

Kako je nastao naziv hotela? Pa, baš i nema veze s njegovim počecima, kako smo u prvi tren pomislili, nego 1888 Hotel je dobio ime po godini u kojoj je Kodak prijavio svoj prvi patent za kameru, a pošto su u hotelu fascinirani fotografijom, to je i poveznica kako je došlo do imena 1888 Hotel.

Više o ovom retro/modernom hotelu potražite na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.