16 studentskih startup-ova na završnici Nacionalnog studentskog startup natjecanja

Fotografija članka: 16 studentskih startup-ova na završnici Nacionalnog studentskog startup natjecanja

Od 16 timova koji su stigli do finala, po petero ih dolazi iz Zagreba i Rijeke, četiri tima iz Splita te dva iz Osijeka.

Oglas

Nacionalno studentsko startup natjecanje – projekt za poticanje poduzetničke kulture te pozitivnog odnosa prema cjeloživotnom učenju započeo je 20. srpnja 2015. godine i namijenjen je studentima koji pohađaju visokoškolske obrazovne ustanove u četiri najveća grada: Osijek, Rijeka, Split i Zagreb.

Cilj projekta je poticanje inovativnog poduzetništva među studentskom populacijom tehničkih (ICT) i ekonomskih smjerova, te promicanje potrebe cjeloživotnog učenja kroz nacionalno studentsko startup natjecanje.

Na natjecanju će startup timovi prezentirati svoje projekte, proglasit će se pobjednici i podijeliti nagradni fond ukupne vrijednosti od 30,000 kuna. Novčane nagrade osigurali su Five, Infinum, Kompare, Osijek Software City,  Perpetuum mobile i Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije.

Projekt su pokrenuli partneri koji imaju respektabilno iskustvo u organizaciji i provedbi startup natjecanja velikog regionalnog i nacionalnog značaja: Poduzetnički inkubator ZIP d.o.o, STEP RI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci, Sveučilište u Splitu – Ured za transfer tehnologije, te Poduzetnički inkubator BIOS d.o.o.

Foto:

Projekt je sufinanciran iz Europske unije, Europskog socijalnog fonda 2007.-2013.

Natjecanje će se održati u srijedu 9. ožujka u 12 sati. Podatke o lokaciji održavanja eventa možete pronaći u našem .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.