14. Fight club: EU fondovi – stvarnost vs iluzija – ovog tjedna u zagrebačkom kinu Grič

Fotografija članka: 14. Fight club: EU fondovi – stvarnost vs iluzija – ovog tjedna u zagrebačkom kinu Grič

Tko vidi u EU fondovima spas a tko ni za EU nije dao glas možete otkriti novom izdanju Fight Cluba gdje će “fighteri” ukrstiti svoje argumente. Ulaz na događanje je besplatan!

Oglas

Kako saznajemo, bit će riječi o stvarnom stanju i zabludama koje susrećemo vezano uz EU projekte i mogućnosti dobivanja sredstava. Postavljat će se i najznačajnija pitanja na tu temu s ciljem educiranja javnosti uz zabavan karakter događanja i mogućnost interakcije publike u samoj diskusiji.

Za ovaj Fight klub okupljeni su zanimljivi sudionici:
Na PRO EU strani:
– Mislav Balković, Visoko učilište Algebra
– Ivana Didak, Agencija za mobilnost i programe EU
– Frane Šesnić, Razvojna agencija grada Zagreb

Na KONTRA EU strani:
– Marjan Bošnjak, Jedino Hrvatska
– Ante Lauc, Akcija za bolju Hrvatsku
– Ivan Pernar, Savez za promjene

Za “fair play” borbu će se naš moderator Daniel Bilić, a publika će putem megafona postavljati pitanja i aktivno sudjelovati u raspravi simboličnim bacanjem Fight Club antistress loptica.

Dobre i loše strane EU fondova, specifična znanja potrebna za kvalitetnu izradu i provedbu projekta, količina vremena koju oduzima priprema dokumentacije samo su neke od tema koje ćemo dotaknuti na Fight Club-u. Ne zaboravite pripremiti svoje mobitele i # (hashtags) jer ćete putem komentara na Twitter wallu imati priliku osvojiti vrijedne nagrade koje je osigurala Visoko učilište Algebra, sponzor 14. Fight Cluba!

Više o Fight Club-u
Inovativan oblik panel diskusije koju je pokrenula udruga CROWD još 2007. raspravlja o aktualnim pitanjima iz raznih područja življenja.‘Borba’ se manifestira kroz sukob ideje koje zastupaju fighteri podijeljeni u tabore žestoko braneći svoju stranu. Uz eminentne goste koji ‘u ringu’iznose svoje stavove publika na eventu ima vrlo važnu i aktivnu ulogu kroz glasno komentiranje, bacanje loptica… Osim edukativne funkcije, kao sasvim novi format, Fight Club ima svrhu i zabaviti sudionike, te nakon Fighta sve okupiti uz networking i druženje.Više informacija možete pronaći u našem (lokacija, vrijeme, Google mapa,…)

Fight club EU fondovi stvarnost vs iluzija 02

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.