11. Dan otvorenih integracija za dva dana – poslovanjaci, jeste s prijavili?

Fotografija članka: 11. Dan otvorenih integracija za dva dana – poslovanjaci, jeste s prijavili?

Poslovno-informatička konferencija KING ICT-a Dan otvorenih integracija održava se  11. put. I ove godine očekujemo nekoliko stotina managera i članova uprava uglednih privatnih i javnih tvrtki, utjecajnih gospodarstvenika i stručnjaka, predstavnika javne i državne uprave.

Oglas

Tema ovogodišnje konferencije je “Vrijeme važnih promjena – digitalna (i svaka druga) transformacija”. Tehnologija je sazrela i po prvi put sa sigurnošću možemo reći da određuje pravac kojim se kreće uspješni biznis.

U nastavku donosimo neke naglaske o kojima će biti riječi na konferenciji 11. Dan otvorenih integracija.

Jesmo li  spremni na kreativnost i nove vrste inovacija u različitim područjima?  Što će se događati u vremenu u kojem se mijenjaju usluge i potrošači,  ponuda i očekivanja, način upravljanja?

•    O   tome će u svom predavanju Digital Transformation – How to Become the Leader govoriti stručnjak ugledne međunarodne konzultantske kuće Arthur D Little, specijalizirane za strateški i operativni menadžment. Posebno će biti zanimljivi rezultati njihovih recentnih istraživanja o digitalnoj transformaciji

Okrugli stol – Digitalna transformacija – il’ se skloni ili se pokloni
Sudionici:

•    Irena Langer Breznik, direktorica, eKupi
•    Boris Bauk, direktor, HP Enterprise Hrvatska
•    Boris Trupčević, direktor, StyriaMedia Group Hrvatska
•    Tomislav Radoš, Centar za industrijski razvoj, Hrvatska gospodarska komora
•    Dimitrije Trbović, predsjednik Uprave, AutoZubak

Moderator: Miodrag Šajatović,glavni urednik, Lider

Motivacijsko predavanje: Život u doba četvrte paradigme

•    dr.sc. Dejan Vinković, astrofizičar i ravnatelj Instituta sinergije znanosti i društva
Zahvaljujući minijaturizaciji digitalnih senzora i računalnih komponenti ušli smo u eru velike količine podataka koja iz temelja mijenja naše živote. U znanosti je to dovelo do razvoja potpuno nove paradigme istraživanja, u poslovnom svijetu do novih oblika upravljanja resursima, u javnoj upravi do novih mogućnosti usmjeravanja društvenih procesa, na tržištu rada do promjena u zahtjevima na znanja i vještine radnika, u obrazovanju do redefiniranja koncepta učilišta, u politici do promjena u načinu komunikacije s biračima. Ovo izlaganje bit će svojevrsni kolaž zanimljivih primjera tih promjena.

DEMO SOBA – SKENIRAT ĆEMO VAS U 6 SEKUNDI
Poseban i uvijek atraktivan dio konferencije je DEMO soba u kojoj se predstavljaju najbolja rješenja i projekti koje je implementirao KING ICT kod svojih klijenata.
Ove godine, prvi put u Hrvatskoj bit će predstavljen najmoderniji uređaj na svijetu za skeniranje osoba – Provision 2  tvrtke L3.  Bit će moguće uživo pogledati i proučiti način rada na principu Active Milimeter Wave tehnologije.

POSLOVNO-TEHNOLOŠKE RADIONICE
U toku Konferencije održava se čak 12 poslovno-tehnoloških radionica na kojima se može čuti i naučiti više o novim tehnologijama te sudjelovati u raspravama.

Dodatne detalje potražite i u našem .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.