11. Combis konferencija – 3 dana visoke tehnologije u Šibeniku

Fotografija članka: 11. Combis konferencija – 3 dana visoke tehnologije u Šibeniku

Jedna od vodećih ICT konferencija u regiji ulazi u svom 11. izdanju dolazi u trodnevnom formatu, od 27-29. rujna, a fokus je na budućnost IT-a i dodatne sadržaje.

Oglas

Jedanaesto izdanje Combis konferencije, jedne od najvećih regionalnih tehnoloških konferencija, održat će se u srijedu, četvrtak i petak, 27. 28. i 29. rujna u novom Konvencijskom centru Solaris Beach Resorta u Šibeniku.

Kroz moto CHALLENGE THE FUTURE, cilj konferencije je potaknuti raspravu o budućnosti tehnologije i izazovima u procesu razvoja naprednih rješenja i usluga. Kroz tri dana konferencije, eksperti Combisa, kao i gostujući stručnjaci prezentirat će kompleksne studije slučaja, nova znanja i trendove te uvid u ekskluzivne rezultate projekata kompanija koje su pokrenule vlastite digitalne evolucije.

Program ovogodišnje konferencije je podijeljen na inspirativna poslovna predavanja, studije slučaja, na technical i soft skills radionice te niz predavanja na temu Combisove vizije IT budućnosti.

Combis konferencija ove godine uvodi niz mini evenata pod brandom Combis konferencije, poput CoCo Get Together, CoCo Dating, CoCo Beer Up, CoCo Value Add, CoCo Networking, CoCo Power Up te CoCo Vision sadržaja.

Kroz program konferencije želimo istaknuti Combisove tehnološke i poslovne kompetencije u ključnim područjima poput sigurnosti, Big Data, IoT, poslovanja u oblaku, IT infrastrukture, a kroz primjere uspješnih projekata te prezentirati sudionicima našu viziju daljnjeg razvoja cjelokupnog IT-a.
– Mario Špundak, direktor sadržaja ovogodišnje Combis konferencije
Sudionici konferencije iskusit će novu razinu networkinga, niz well-being sadržaja za opuštanje, zabavu i rekreaciju, kao i edukaciju kroz predavanja i pomno pripremljene radionice koje su dio programa koji nije vezan isključivo uz IT. Uz konferencijski pristup od 360 stupnjeva za svakog sudionika pripremamo kako inspirativan tako i relaksirajući program, a sve kako bi stvorili idealnu atmosferu te omogućili drugačije i personalizirano konferencijskom iskustvo.
– Renee Saboti Slovenc, direktorica Combis konferencije

Jedna od novosti 11. izdanja konferencije su i besplatne kotizacije i prijevoz za redovne studente FER-a i FOI-ja te za redovne studente upisane na smjerove računarstva PMF-a, TVZ-a i Algebre.

Prošlogodišnje izdanje Combis konferencije osvojilo je Attend nagradu. Tako je 10. Combis konferencija proglašena najboljom konferencijom u 2016. godini na dodjeli strukovnih nagrada RSVP.

Sve informacije o konferenciji potražite na službenoj stranici .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.