11.11 Sales Storm – najveća akcijska rasprodaja na GearBestu – cijene kreću od 0,99$

Fotografija članka: 11.11 Sales Storm – najveća akcijska rasprodaja na GearBestu – cijene kreću od 0,99$

Pregledavajući GearBest webshop koji nam je kao i vama jedno od omiljenih mjesta za web kupovinu, pronašli smo vrlo zanimljivu akcijsku stranicu s mega-popustima. Možda i najvećima ove godine.

Oglas

Nazvali su je 11.11 Sales Storm, a možete je pronaći na . Ono što možemo već ovako od prve reći je kako je ponuda ogromna, a cijene se kreću već od 0,99$. Bogata ponuda je vrlo uredno sortirana, no možda je najbolje ukratko opisati što vas očekuje.

Prvi je odjeljak za nove kupce – New Buyers Only. Ovdje smo pronašli Android TV Box uređaje, pametne narukvice, LED lampe i leteće dronove s vrlo niskim cijenama zahvaljujući kuponskim kodovima, a koje možete “zgrabiti” na istoj akcijskoj stranici.

Slijedeći odjeljak je kontra, za postojeće kupce – Old Buyers Only. Tu smo pronašli smartfone, ultrabook računala, VR naočale za virtualnu realnost, ali i kućne pomoćnike kao što su roboti čistači. Slično kao i u prethodnoj rubrici pronađete kuponski kod, a uz njega je cijena naravno niža.

Slijedeća je rubrika izuzetno bogata. Proizvodi na akciji su grupirani po kategorijama kao što su pametni telefoni i prateća oprema, tableti, računala i mrežna oprema, potrošačka elektronika, igračke i hobiji, električni uređaji i alati, predmeti a sport i prirodu, oprema za automobile, LED rasvjeta, satovi i nakit, te odjeća. Ponuda je zaista vrlo bogata, svakako pogledajte što se nalazi na .

Slijedeća je kategorija složena po brendovima, odnosno po proizvođačima koji su vam itekako poznati. Ako i nisu, sada ćete ih upoznati. Od onih značajnijih imena izdvojimo Xiaomi, Chuwi, Teclast, Elephone, LeTV/LeEco.

I na kraju, rubrika koja bi vas mogla posebno razveseliti. Neke od proizvoda na akciji možete osvojiti i besplatno, kako kažu – “simply by sharing”. Kako to funkcionira možete otkriti na istoj GearBestovoj . Svakako preporučujemo pogledajte što se nudi, ulovite popuste i poklone i dobro se zabavite. Podsjećamo, sve kreće od 0,99$… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.