11.11 Carnival – osim jeftine kupovine osvojite 1.111$ na Geekbuyingu

Fotografija članka: 11.11 Carnival – osim jeftine kupovine osvojite 1.111$ na Geekbuyingu

Datum 11.11. ćemo ove godine zapamtiti kao veliki datum u kojem smo mogli kupovati jeftinije, uz manje ili veće popuste. A n Geekbuyingu su se dosjetili i ponudili glavnu nagradu od čak 1.111$.

Oglas

Naravno, to nije jedina nagrada. Malo smo analizirali akcijsku stranicu i otkrili još neke zanimljivosti. Primjerice, osim spomenute glavne nagrade možete osvojiti i 5x 111$ što je također vrlo zgodno. Naravno, sva pravila kako do te nagrade piše vam na .

Nadalje, ako želite jeftinije kupovati, svakog dana se pojavljuje neka zanimljiva akcija. Nekoliko proizvoda je svakog dana ponuđeno po cijeni od samo 11$, što je vrlo privlačno. Sutra, 11.11. u točno određeno vrijeme dana (više puta dnevno) neke proizvode možete kupiti po 11$, kao što su:
(Android TV Box)
(pametna narukvica)
(leteći dron)
(baterija od 10000 mAh)
(brzi punjač)

Prva je akcija prošla, no preostaju još dvije i to u:
– 11.11. u 10:00 sati (UTC+8)
– 11.11. u 14:00 sati (UTC+8)
Ako se ne varamo, tome treba dodati još jedan sat, pošto je srednjeeuropsko vrijeme UTC+1.

I to nije sve! Tek smo se zagrijali, jer na akcijskoj stranici ima puno toga što možete kupiti za malo novca. Na vrhu stranice se nalaze proizvodi koji se svakodnevno mijenjaju, odnosno pojavljuju se novi proizvodi. Zgodan je i link Xiaomi 9,9$ akcija što vrijedi provjeriti, kao i Bottom Price što je također jedna posebna vrsta rasprodaje. Naravno, sve je to uz besplatnu dostavu.

Popsebna je priča link $11 Snap Up koji također donosi zanimljivu rasprodaju. Slijedi popis po vrlo popularnim brendovima kao što su Xiaomi, LEEco, DJI, Chuwi i mnogi drugi.

Pokušali smo vam “nabaciti” neke zgodne informacije kako bi vam opisali što se sve ovdje nalazi, no ionako i sami može pogledati što je sve i po kojim cijenama u ponudi, tako da vam preporučujemo posjetite i sami provjerite što to sve ima. S obzirom da se ponuda mijenja iz sata u sat, zavirite pokoji put… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.