11.11 Annual Crazy Sale Mi Singles Day – zanimljiva akcijska prodaja na GeekBuyingu

Fotografija članka: 11.11 Annual Crazy Sale Mi Singles Day – zanimljiva akcijska prodaja na GeekBuyingu

Pretražujući online webshopove pronašli smo još jednu odličnu akcijsku prodaju na Geekbuying webshopu. Nazvali su ga 11.11 Annual Crazy Sale, odnosno (Xiaomi) Mi Singles Day. Ima svega po odličnim cijenama, vrijedi ih posjetiti.

Oglas

Za one koji ne znaju, Singles Day (dan samaca) u Kini se obilježava 11. studenog (11.11.), a više je poznat i kao najveći potrošački dan kada se možda i najviše kupuje. Tog su dana i najveće akcijske ponude što svakako vrijedi iskoristiti. Upravo je započeo , a potrajat će do 12. studenog. Dakle, imate itekako dovoljno vremena sve temeljito pregledati i odlučiti se za najpovoljniju kupovinu.

Svoju su akcijsku stranicu na Geekbuyingu nazvali Mi Singles Day, odnosno na njoj se nalazi pregršt proizvoda globalno popularne kompanije Xiaomi koju i vi vjerojatno vrlo dobro poznajete, tako da znate što vas očekuje. Stranica je podijeljena na nekoliko kategorija i vrlo se lako snalaziti na njoj.

Uvijek je na vrhu nešto što se zove “Top Deals”, a u ponudi se nalazi nekoliko zanimljivih Xiaomi proizvoda po posebnim akcijskim cijenama. Koliko vidimo, svaki dan u 9:00 sati po europskom vremenu pojavljuju se novi proizvodi, što možete vidjeti i sami na akcijskoj stranici na .

Iznad se nalazi jedan izbornik s “kockicama” koje vode na posebne grupe proizvoda – novi proizvodi, smartfoni, pametni uređaji, powerbank baterije i oprema, te posebna ponuda u njihovom EU Warehouse skladištu (Španjolska).

Mnogi ste nas već pitali za ove modele gdje nabaviti, pa evo ih, to su potpuno novi i moćni Xiaomi Mi Note 2, Xiaomi Mi Mix bez rubova, te za ljubitelje virtualne stvarnosti Xiaomi Mi VR. U spomenutim rubrikama ćete pronaći pregršt pametnih satova, narukvica, Mi Box uređaja (Android TV Box), tableti i prijenosna računala, slušalice i zvučnici, power bank baterije, Wi-Fi ruteri i još puno toga.

Ponuda je zaista bogata, stoga vam preporučujemo da posjetite i pogledate što se sve nudi na ovoj posebnoj akcijskoj stranici na Geekbuying webshopu. Ne trebamo vam posebno spominjati kako su cijene osjetno povoljnije nego one redovne, tako da ih svakako vrijedi posjetiti.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.