BlackBerry CEO: Samsung s Knox rješenjem pokušava graditi tvrđavu na slobodnoj platformi

Fotografija članka: BlackBerry CEO: Samsung s Knox rješenjem pokušava graditi tvrđavu na slobodnoj platformi

John Chen, BlackBerry CEO, iako pozdravlja Googleovu najavu o implementaciji Samsung Knox sigurnosnog sustava u Android platformu, smatra da nema dovoljno težine i ozbiljnosti za pružanje dostatne zaštite kompanijama. Je li u pravu?

Oglas

Mi vjerujemo da je na određeni način. BlackBerry ima 30 godina iza sebe iskustva na razvoju sigurnosnih rješenja namjenjenih poslovanju. Ali je najvažnije da su se ona pokazala izuzetno kvalitetna u zaštiti korporativnih podataka.  Zato ne iznenađuje da je na svom blogu Chen za napisao“ Knox pokušava izgraditi tvrđavu na slobodnoj platformi”. Ova izjava je sarkastična, odražava  njegovu ljutnju,  ali je činjenica da Google ima na tone raznih sigurnosnih propusta u svojoj platformi.  Isto tako oni koji koriste Knox rješenje, često se žale na njegove propuste.  Sada, hoće li kompanije odabrati sigurnosna rješenja tvrtke BlackBerry, ili Samsungov Knox,  vrijeme će pokazati  koliko su spremne upustiti se u rizike i na kraju, koliku su cijenu spremni platiti za sigurnost svojih podataka.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.