Video konferencije putem smartfona i tableta su ekonomično poslovanje

Fotografija članka: Video konferencije putem smartfona i tableta su ekonomično poslovanje

Troškovi odlazaka zaposlenika na službeni put u nekim se tvrtkama stalno povećava. Oni se mogu smanjiti primjenom video konferencija, kao puno više održive i jeftinije alternative od putovanja.

Oglas

Današnja tehnologija za videokonferencije je poboljšana u odnosu na koju godinu ranije, troškovi opreme su smanjeni i nisu više potrebne posebne konferencijske sobe.

Video konferencije putem smartfona  i tableta su ekonomično poslovanje 05

Dovoljno je da se softver instalira u računalima ili tabletima zaposlenika, ali i smartfonima kao konferencijska pristupna točka. Budući da je trend smartfona u porastu, ovi uređaji omogućavaju uspostavljanje videokonferencija znatno fleksibilnijim među zaposlenicima u tvrtkama i njihovim partnerima. Osim toga, tvrtke koje provode video konferencije koristeći mobilne uređaje, zadržavaju određeni stupanj produktivnosti jer zaposlenici ostaju u svojim uredima tijekom sastanka ili prezentacije, i ne moraju se fizički odvajati iz poslovnog okruženja.

Video konferencije putem smartfona  i tableta su ekonomično poslovanje 03

Tvrtke također mogu provesti BYOD politiku, eliminirajući potrebu za plaćanjem nove opremu i softver jer ionako zaposlenici kupuju svoje mobilne uređaje, pa zašto im ne dopustiti da tim uređajima sudjeluju u korporativnim videokonferencijama.  Ali, mogu i u privatnim :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.