10. SAP Forum poslovno-tehnološka konferencija početkom lipnja u Zagrebu

Fotografija članka: 10. SAP Forum poslovno-tehnološka konferencija početkom lipnja u Zagrebu

Jubilarna 10. SAP Forum konferencija će se održati 4. lipnja u Zagrebu, a ove se godine održava pod sloganom “Inovacije za jednostavnost poslovanja”.

Oglas

Osnovne teme konferencije bit će usmjerene na mogućnosti realizacije novih poslovnih ideja te inovacije kojima se ostvaruje jednostavnost poslovanja. Kao vodeći poslovno-tehnološki događaj SAP Forum konferencija okuplja vodeće stručnjake iz područja poslovanja i ICT-a koji će iznijeti metode ostvarenja uspješnih poslovnih rezultata uz pomoć naprednih poslovno-tehnoloških inovacija.

SAP FORUM će se održati 04. lipnja na zagrebačkom Golf&Country klubu Zagreb kao cjelodnevna konferencija u cijelosti posvećena poslovnim inovacijama koje pomažu tvrtkama ostvariti poslovni napredak i uz pomoć tehnološki unaprjeđenih rješenja stvaraju nove poslovne potencijale. Svijet poslovanja doživio je svoje promjene uključujući konvergenciju samog Interneta, pojavu Clouda te Big Data koji stvaraju nove mogućnosti za poslovne inovacije. SAP ERP se u svojoj primjeni u cijelosti promijenio. Ukoliko je tvrtka željela učinkovitost i dugoročno niske troškove ukupnog vlasništva pristupalo se standardnoj SAP implementaciji. Uvođenjem SAP HANA stvorila se nova iskoristiva i fleksibilna platforma koja se može koristiti za definiranje novih poslovnih procesa te korištenje tvrtkinih podataka kako bi se podržali novi poslovni modeli. Iako inovacije danas predstavljaju imperativ, njihova realizacija je relativno spora i često nailazi na brojne poteškoće raznih aspekata. Kroz stručna predavanja i korisnička iskustva SAP Forum donijet će studije slučaja i načine ostvarenja inovativnih projekata te načine kako premostiti prepreke za ostvarenje poslovnih mogućnosti uz primjenu inovacija.

SAP Forum se odvija kroz koncept: jutarnji dio kroz centralna predavanja i gostovanje SAP-ovog Tima Elliotta te svečano otvorenje direktorice SAP-a Sonje Popović donijet će trendove u metodologiji inovativnog SAP portfelja i poslovanja općenito i to u okviru SAP HANA, zatim Mobility, Database & Technology, te povezivosti u okviru Cloud portfelja. Uz podršku HUP-a i udruge SAP korisnika HrUSKo predstavit će se korisnička rješenja i funkcionalnosti implementiranih rješenja. Tijekom jutarnjeg dijela održat će se svečano proglašenje laureata novinarske nagrade SAP ICT Journalist Prize Božo Težak za kategorije najbolji novinarski uradak, najbolji urednički uradak i ICT novinar godine kojeg bira Zbor informatičkih novinara HND-a. Gospodarskim panelom na temu „Sinergijom ICT-a i gospodarstva stvarati inovacije gospodarske održivosti i razvoja“ kojim će moderirati Miodrag Šajatović završit će centralni dio SAP Foruma. Drugi dio konferencije tradicionalno će biti će usmjeren na korisnička iskustva, partnerske prezentacije i tehnološke inovacije.

10. SAP Forum poslovno-tehnološka konferencija

„SAP FORUM najvažniji je poslovno-tehnološki događaj godine koji zahvaljujući podršci naših partnera svake godine donosi tržištu svjetske trendove iz industrije. SAP poprima novu dimenziju poslovanja koja postaje aktualna u Hrvatskoj pa ćemo predstavljanjem inovativnog portfelja rješenja – SAP HANA, SAP Mobility, SAP Database and Technology, te SAP Cloud kao i korisničkih iskustava odgovoriti na nove tržišne potrebe. Ovogodišnja podrška Hrvatske udruge poslodavaca i tradicionalna podrška hrvatske udruge SAP korisnika HrUSKo posebno nas raduje jer ćemo na gospodarskom panelu govoriti o nužnoj sinergiji IT-a i poslovanja. Vjerujemo kako će ovogodišnji SAP Forum 04 lipnja donijeti potencijale ostvarenja uspješnih poslovnih rezultata uz pomoć naprednih poslovno-tehnoloških inovacija.“ Izjavila je direktorica SAP-a, Sonja Popović.

Više o konferenciji potražite i u našem .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.