10 razloga zašto nadograditi vaš OS na Windows 10

Fotografija članka: 10 razloga zašto nadograditi vaš OS na Windows 10

Novi Microsoftov operativni sustav trenutno koristi oko 300 milijuna uređaja širom svijeta. Bryan Roper iz Windows tima je kreirao video s 10 razloga zašto nadograditi sustav na Windows 10.

Oglas

Na su se pohvalili kako su zabilježili i značajan rast broja osoba koje koriste razne značajke kao što su Microsoft Edge, Cortana, PC igre, aplikacije iz Windows shopa i druge mogućnosti.

Tako su primjerice korisnici samo u ožujku proveli na Microsoft Edge browseru više od 63 milijarde minuta, pri čemu rast u broju minuta u tom kvartalu u odnosu na zadnji prošlogodišnji kvartal iznosi čak 50%. Istovremeno, korisnici su, od lansiranja Windowsa 10, proveli 9 milijardi sati igrajući PC igrice, što je više nego ikada prije.

Windows 10 je na ovaj način postao najbrže usvojena verzija Windowsa u povijesti, što i nije čudno jer je nadogradnja s Windows 7/8/8.1 na desetku bila besplatna. Microsoft kontinuirano naglašava niz prednosti koje dolaze s Windows 10.

Upravo su u ovom novom blogu naglasili kako besplatna nadogradnja traje do 29. srpnja ove godine, što je ujedno godinu dana od lansiranja operativnog sustava. Ukoliko propustite taj rok, nadogradnja će se naplaćivati 190$.

Bryan Roper iz Windows tima je napravio simpa video i kojem će vas s 10 razloga pokušati nagovoriti zašto nadograditi sustav na Windows 10. I, hoćete li nadograditi svoj OS? :)

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.