10. DevArena 2015 – IT konferencija će predstaviti nove tehnologije i trendove

Fotografija članka: 10. DevArena 2015 – IT konferencija će predstaviti nove tehnologije i trendove

DevArena, jedna od vodećih konferencija o razvoju softvera i informacijskih tehnologija pokriva veliki broj tematskih cjelina koje su organizirane u 3 paralelna slijeda, dok je četvrti slijed namijenjen interaktivnim raspravama i okruglim stolovima.

Oglas

Organizator sa zadovoljstvom najavljuje rođendansko izdanje svoje konferencije, jedinstvene po tome što snažno promovira stručno znanje stečeno u praksi i konkretnu primjenu tehnologija te uvijek donosi pregled aktualnosti na polju IT tehnologije i trendova. DevArena je kroz godine stekla status NAJtehnološkog događaja na ovim prostorima zahvaljujući pažljivom odabiru tema i predavača i iznimnoj kvaliteti prezentacije sadržaja.

Konferenciju otvara domaći poduzetnik i ulagač u tržište kapitala, Nenad Bakić, pričajući o projektu poticanja inovativnosti i poduzetništva mladih u Hrvatskoj, a slijedi ga Domagoj Pavlešić, koji će se osvrnuti na značaj novih Windowsa 10 i Universal Apps platforme za budućnost razvoja softvera. U glavnom programu konferencije predstaviti će se aspekti upotrebe Azure platforme, tehnike razvoja modernih web aplikacija na Windows i open source platformi, mogućnosti pametnih IOT (Internet of Things) uređaja, razne programske paradigme te nadolazeće ALM prakse vezane uz kontinuiranu isporuku i testiranje. Sudionici ovogodišnje DevArene imaju priliku priključiti se i nizu interaktivnih panel rasprava i okruglih stolova, na kojima će se raspravljati o budućnosti razvoja web aplikacija, razvojnim procesima i iskustvu rada u IT-u u Hrvatskoj i izvozu softvera.

DevArena se tradicionalno oslanja na znanje i iskustvo svojih vrsnih predavača, poput Ivana Karduma, Tonija Petrine, Ognjena Bajića, Romea Mlinara, Luke Abrusa, Andreja Radingera, Vedrana Brničevića, Saše Tomičića i Ane Roje Ivančić, od kojih su mnogi nositelji prestižnog MVP statusa.

Konferencija je zanimljiva svim razvojnim inženjerima, softverskim arhitektima, voditeljima softverskih projekata i IT profesionalcima svih specijalnosti. Organizatori poručuju kako očekuju 200-tinjak sudionika, redom vrhunskih domaćih i regionalnih stručnjaka, za koje, osim stručnog dijela, pripremaju i dodatne zanimljivosti. Kao što smo već istaknuli, DevArena 2015 je 10. i jubilarna, što će se obilježiti pravom rođendanskom proslavom uz niz iznenađenja i nagradnih igara za najaktivnije i najsretnije sudionike.

Više informacija potražite i u našem .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.