1.000.000 usporedbi na našoj besplatnoj Usporedilici!

Fotografija članka: 1.000.000 usporedbi na našoj besplatnoj Usporedilici!

I to smo dočekali! Sa strepnjom smo gledali kako se vrte brojke kreiranih usporedbi na našoj ili bolje rečeno vašoj Usporedilici koju rado koristite. 15. siječnja je dan kada ste napravili više od 1 milijun usporedbi!

Oglas

Kada smo pokrenuli prije nešto više od godinu dana (studeni 2016. godine) nismo niti sanjali da ćemo u ovako kratkom periodu doći do brojke od 1 milijun napravljenih usporedbi, a gotovo je 4 milijuna pregledanih uređaja, što su zaista sjajne brojke. Kao što i sami znate, na Usporedilici možete uspoređivati tisuće i tisuće pametnih telefona, tableta i drugih mobilnih uređaja, a ta brojka raste iz dana u dan. Puno smo truda i vremena uložili u ovaj projekt, no čini se kako smo napravili pravu stvar.

Samo ćemo vas podsjetiti kako možete uspoređivati do 4 uređaja istovremeno, a s obzirom na optimiziran responzivni dizajn Usporedilica je odlično čitljiva i na pametnim telefonima. Na njoj ćete pronaći puno korisnih informacija kao što je popis 100 najnovijih uređaja, TOP 40 najtraženijih uređaja, 50 najnovijih usporedbi, kao i popis svih upisanih uređaja po proizvođačima. Za one zahtjevnije je posebna poslastica – na temelju čak 10 parametara možete pronaći jedan ili više uređaja.

Naravno, ćemo razvijati i ove godine tako da će biti još bolja i korisnija. Naravno, ako i vi imate neki prijedlog kako je poboljšati slobodno nam javite.

Hvala vam što koristite besplatnu Usporedilicu :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.